Pro Extender Untuk Lelaki -RM380.00

Pro-Extender Pro Extender adalah alat untuk membesarkan dan memanjangkan saiz zakar lelaki dengan menggunakan konsep daya tarikkan. Pro Extender menggunakan daya tarikkan untuk membantu zakar anda memanjang dan membesar secara semulajadi. Dan ianya kekal walaupun anda berhenti menggunakan Pro Extender. Daya tarikkan akan menyebabkan sel-sel dizakar anda membahagi dan bertambah sekaligus membesarkan dan memanjangkan zakar anda.

Pro Extender Sesuai Untuk Semua Lelaki

Pro Extender mudah digunakan dan boleh dipakai pada bila-bila masa tanpa diketahui orang lain yang anda sedang memakainya. Dengan memakai seluar yang sedikit longgar, orang sekeliling anda tidak akan perasan anda sedang menggunakan Pro Extender.

Dan yang lebih menakjubkan, lebih kerap anda pakai Pro Extender, lebih cepat zakar anda besar dan panjang. Anda mampu memiliki saiz zakar idaman anda tanpa perlu berjumpa doktor mahupun melakukan pembedahan yang mahal.

Saya mampu dan anda juga pasti mampu!!!

Pro Extender Terbukti:- menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu. menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu. meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok. membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam. membantu anda menjimatkan ribuan ringgit pada pembedahan zakar.

RM 380.00

Harga di atas adalah untuk kawasan Lembah Kelang sahaja untuk penghantaran secara by hand iaitu C.O.D . (Cash On Delivery). Bagi pelanggan yang memohon untuk penghantaran secara pos maka sekurang-kurangnya pertambahan RM10.00 – RM30.00 bergantung kepada produk. Untuk penghantaran antarabangsa cas pos adalah dalam lingkungan RM70.00 -RM90.00 sahaja. Bergantung dengan produk. ** SILA MAKLUMKAN KEPADA KAMI DENGAN SEGERA SETELAH PEMBAYARAN DIBUAT. Sekiranya pembayaran sudah dibuat sila bagi nombor telefon serta alamat lengkap dan nama penuh penerima. Pembayaran melalui bank boleh dibuat ke CIMB Bank: 124900 91123 523 SEKIRANYA BERMINAT UNTUK MENEMPAH PRODUK KAMI SILA EMAIL KE kazar4u@gmail.com UNTUK PERTANYAAN SERTA MEMBUAT TEMPAHAN.

Advertisements

Satu Respons to “Pro Extender Untuk Lelaki -RM380.00”

  1. mcm mana nak order .. berkesan ke ..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: