Cecair Ransangan Seks – Spanish Fly & German Drops

INVERMA SPANISH FLY YANG TULIN

Original Inverma Spanish Fly adalah merupakan sejenis bahan kimia tanpa bau yang dihasilkan dari sejenis kumbang yang dikenali sebagai ‘Spanish beetles’. Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.

Spanish Fly boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 5 – 7 titik Spanish Fly boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman. (Baca arahan sebelum menggunakan) Spanish Fly dijamin selamat kerana ia terhasil dari sumber semulajadi dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

GAMBAR PRODUK SPANISH FLY
spanisfh-fly

spanisfh-fly-2

Produk ini diimport dari luar negara dan hanya terdapat segelintir di pasaran..Sekiranya anda berminat sila comment untuk tempahan.. STOK TERHAD SAHAJA!!

HARGA : RM100.00 SAHAJA

Untuk memiliki produk ini mudah sahaja. Untuk kawasan Lembah Kelang penghantaran adalah secara C.O.D (Cash Upon Delivery).  Cas RM30.00 untuk penghantaran luar daripada Lembah Kelang. Untuk pos pula sila nyatakan alamat penuh serta no telefon anda dan email kepada kami di kazar4u@gmail.com. Setelah puas hati dengan urusan transaksi anda boleh bank in ke akaun CIMB  1249 0091 23523.

GERMAN SEX DROP

Produk German Drop

Ini adalah PENYELESAIAN kepada masalah KURANG NAFSU SEKS isteri anda.GERMAN SEX DROP pasti akan mengubah segalanya.

Produk ini kian mendapat tempat di pasaran tempatan mahupun antarbangsa. Berikut adalah keputusan setelah menggunakan produk ini:-

– Lebih minat kepada perhubungan ranjang

– Menggalakkan perhubungan intim yang lebih mesra

– Meninggikan sensasi semasa berasmara serta orgasm

– Membuat kelentit berketar seakan ingin merasakan tusukan kemaluan lelaki

Milikilah produk unik ini hari ini!!

HARGA RM 180.00 sahaja.

Cas pos adalah percuma untuk kawasan Lembah Kelang.Cas RM30.00 untuk penghantaran luar daripada Lembah Kelang. Untuk pos pula sila nyatakan alamat penuh serta no telefon anda dan email kepada kami di kazar4u@gmail.com. Setelah puas hati dengan urusan transaksi anda boleh bank in ke akaun CIMB  1249 0091 23523.

~ oleh pleasuredorm di Mac 16, 2009.

29 Respons to “Cecair Ransangan Seks – Spanish Fly & German Drops”

  1. WATS D PRICE
    SEND ME EVERYTHING IN DETAIL

  2. bole beli?macam mana nak order dan berapa harganya

  3. mcm ne nk beli?

  4. macam mana nak order barang nie? ikut maybank2u boleh tak?

  5. sy berminat nk beli,bape harga?plz kontek sy suraya_hani85@yahoo.com

  6. i nak beli tlg gtau harganya dlm my email ok

  7. camner nak order?

  8. Maklumat dan harga produk serta cara pembelian semua dinyatakan di atas. Sila baca dengan teliti..

  9. Boleh bg tahu saya apesifikasi barangan ini..saya nak beli…

  10. saya berminat. macam mana nak order

  11. saya nak order. germany sex drop ada ka?

  12. tlg email kat sya segera k…

  13. ada lagi ker ni?

  14. saya berminat dengan produk spanish fly

  15. nak beli, bg info cmner cara nk oder

  16. maner info…aku nk dptkan segra

  17. sila beri maklumat tentang sex drop atau spanish fly

  18. saya mau beli germen sex drop dan spanish fly berapa keseluruhan harga mengikut harga sabah

  19. mana lagi power bro.spanish ker german

  20. sppanish fly ni boleh dgunakan untuk lelaki x?email me da details..

  21. selalu x puas bila bersama..kalau guna sex drop ok x?

  22. adakah produk ini masih ada lagi? kalo ada sy ingin beli.

  23. sy berminat, bagaimana untuk saya mendapatkannya dengan segera?

  24. saya nak order segera produk sex drop

  25. Berminat untuk membelinya.

  26. apa beza dua jenama ni

  27. sy berminat macamana nak orders..sila email kpd sy..tq

  28. bro, nak beli spanish fly ni by COD…
    area selangor…
    reply my mail pls…

  29. Saya berminat. Sila emel borang tempahan dan no.hp untuk dihubungi kerana saya hendak membeli. Keperluan terdesak.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: