Kelab Seks Melayu..Orait!!

Sepertimana namanya yang agak jelek bagi setengah pihak tapi janganlah disalah erti maka ia dikenali sebagai Kelab Sosial Melayu. Ia bertujuan untuk mengalakkan orang-orang melayu berfikiran terbuka mengenai seks seperti mengenali serta mempelajari seks berlainan jantina, memahami kehendak mereka serta  semua aktiviti-aktiviti seks yang sihat. Tujuan utama adalah mengamalkan cara hidup yang sihat untuk mengelakkan penyakit. Boleh dianggap sebagai gentleman dan flirty club bagi yang suka berhibur untuk menghilangkan tekanan dalam kegilaan arus kota yang pesat membangun.

Antara aktiviti Kelab adalah menganjurkan dinner, parti sosial, lawatan ke tempat menarik, pertandingan kecantikan, pelajari ettiqutte dining, seks game, serta macam-macam lagi..

Kelab Seks Melayu tidak bertanggungjawab di atas sebarang masalah yang timbul dari aktiviti-aktiviti yang berkaitan dengannya. Kelab Seks Melayu akan memproses permohonan yang lengkap dengan butiran yang lengkap termasuk  profil gambar, nombor kad pengenalan untuk tujuan tapisan keselamatan.

Kelab Seks Melayu BUKAN sebuah parti politik atau ditaja oleh mana-mana parti politik atau parti politik yang berselindung di sebalik kelab ini. KELAB SEKS MELAYU ADALAH SEBUAH PARTI YANG MENGANJURKAN PARTI-PARTI SEKS BEBAS MELAYU, SEX GAMES PARTY DAN YANG BERKAITAN DENGANNYA.

Bagi yang ingin menaja anda amatlah dialu-alukan.. Kemasukan untuk ahli dibuka sekarang…

Email biodata anda kepada kazar4u@gmail.com

~ oleh pleasuredorm di Januari 30, 2009.

36 Respons to “Kelab Seks Melayu..Orait!!”

  1. bagaimana caranya jika saya ingin menjadi members.

  2. gua nk join ni

  3. hi

  4. bagus boleh sponser

  5. Baguz.hua..

  6. yahooo…seetuju2

  7. mcm mane nak join group ni,xde tmpt nk dftr pn.tq

  8. i want to join

  9. how to join in

  10. nak join mcm neee

  11. gua pown nk join

  12. bagaimana nak jadi member

  13. mcm mane nk join..??

  14. tak ada sesiapa pun nak balas skrg tgh tuggu ni email i hirmanmajidman@yahoo.com

  15. bagaimana cara nak jadi ahli dan apakah aktivitinya..?

    • Sebagaimana namanya Kelab ini mengadakan aktiviti seperti parti sosial dan sebagainya…Untuk menjadi ahli anda mesti menghantar biodata serta gambar anda.

    • Sila rujuk blog Kelab Seks Melayu untuk maklumat lanjut. Terima kasih.

  16. I pun nak jadi ahli jugak tapi nak tanya kelab ini untuk lelaki sahaja ke or ada jugak pompuan yg join.tlg beri penjelasan.

  17. macamana nak join..just hantar biodata jerr
    karang tak pasal2 kena tangkap lagi naya

  18. saya nak jadi ahli kelab

  19. mcmcna nak join? saya dah bermur tp solo, blh tak nak cari teman sex kat sana?

  20. nak join nak join…kalu ada parti seks lagi bagus

  21. Join Club

  22. saya nk join

  23. kurang faham lagi nih..

  24. bestnyerr kalau ada kelab melayu camni… camna nk join nih?…

  25. how to join??

  26. nak join gak

  27. how can i join u?

  28. ada lg ke ni

  29. saya nk join dan nak taja 1 sex party
    admin email sya pls~
    speederspy[@]yahoo.com

  30. nak join

  31. Cm ne nk join?

  32. best gile kalau ade kelab mcm nie..

  33. macamane nak join…

  34. betul ke ni? leh bagi detail tak emel saya kat feegee_88@yahoo.com.my

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: