Cipap Palsu@Pussy Doll

Untuk yang kemaruk terutama belum berkahwin. Dari buat perkara tidak elok pada anak dara orang, cubalah produk unik ini. Pasti memberi kelainan dari kebiasaan menggunakan tangan dan jari anda. Onani atau melancap bila menggunakan sabun contohnya tidak elok untuk alat kelamin anda kerana ia memberi kesan kepada alat kelamin seperti mengganggu kelancaran darah. Tahukah anda besar atau kecil saiz kelamin bergantung kepada kepada kelancaran darah tersebut. Oleh itu jauhilah perbuatan yang boleh memudaratkan dan membinasakan kebahagiaan. Cipap palsuSatu-satunya produk onani yang mendapat permintaan tinggi..milikilah ia sekarang. HARGA :RM 190.00 SAHAJA GAMBAR CIPAP PALSU kelentit yang rase real.  

 kelentit yang rase realTekstur seperti kelentit yang tulin memberi kelainan kepada produk unik ini.

fake-puss-11Control box mengawal serta mengeluarkan bunyi.

Sesiapa berminat untuk order boleh comment saya untuk sebarang pertanyaan. Produk dihantar terus secara by hand sekiranya anda berada di area KL dan Selangor. Penghantaran secara pos laju digunakan sekiranya berada di luar KL/Selangor.Sekiranya anda berminat untuk menjadi pengedar boleh juga menghubungi saya. Terima kasih. Untuk memiliki produk ini mudah sahaja. Untuk kawasan Lembah Kelang penghantaran adalah secara C.O.D (Cash Upon Delivery). Untuk pos pula sila nyatakan alamat penuh serta no telefon anda dan email kepada kami di kazar4u@gmail.com. Setelah puas hati dengan urusan transaksi anda boleh bank in ke akaun CIMB 1249 0091 23523.

~ oleh pleasuredorm di Disember 2, 2009.

25 Respons to “Cipap Palsu@Pussy Doll”

  1. bagaimana saya cara mendaptkannya

  2. bgaimana mahu mendapatkan

  3. mcm mna klu air mani dah keluar?
    adakah akan tertinggal dalam puki palsu ke?
    kotor 2……………..
    ni harga berapa?

  4. berapa harganya & boleh tinggalkan cara untuk tempahan di area terengganu?

  5. ssya tinggal di kawasan sri kembangan..bagaimana boleh saya mendapatkan produk tersebut..?berapa semua harga jika di hantar di rumah..?

  6. how can i get this produck?

  7. tolong hubungi saya 0172809952

  8. macam mana sya nak dpat produk ini,mcm mna klu air mani dah keluar?
    adakah akan tertinggal dalam puki palsu ke?

  9. memang alat ini baik untok mengelak zina.tapi bolehkah didapati dikluang

  10. sya nak beli..tapi mcm ner cara nk hubungi anda?boleh bg num hp x

  11. Tolong hubungi saya 0197259527

  12. mmm tp rase dia sama kew macam fuck pompan yg real??? but x de kew alat untuk pompan melancap….mmmmm

  13. tolong hubungi saya d 0147739894

  14. mna nk dpt??

  15. bagaimana mendapatkannya and brape harganya?

    • terima kasih kerana berminat dengan produk dari pleasuredorm.
      Pembayaran boleh dibuat ke akauan CIMB 124900 91123 523 atau Maybank 162 77707 3300.
      Sila email nama penuh dan alamat penerima untuk tujuan pos. Harga adalam RM190.00 sahaja manakala cas pos RM30 untuk kawasan luar Lembah Kelang sahaja.
      Sebarang pertanyaan boleh hubungi 017-3321435.
      Sekian terima kasih.

  16. mcm mane nak beli..tlg bagi no tel enck..n care pembelian pembayaran?

    • terima kasih kerana berminat dengan produk dari pleasuredorm.
      Pembayaran boleh dibuat ke akauan CIMB 124900 91123 523 atau Maybank 162 77707 3300.
      Sila email nama penuh dan alamat penerima untuk tujuan pos.
      Sebarang pertanyaan boleh hubungi 017-3321435.
      Sekian terima kasih.

  17. stok masih ada tak.. nk buat tempahan.

  18. apa alamt email

  19. Sy nk bli produk ini dgn caj pnghntran…call sy n0m n 0177257688

  20. saye nak beli cipap palsu.saye nak jadi pengedal.

  21. saya nak cube satu la.

  22. Brpe harga..

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: