Penis Enlarger-Alat Besarkan Kelamin Lelaki

Packing Produk Handsome Up

Packing Produk Handsome Up

Saya berkongsi dengan semua tentang produk ALAT BANTUAN SEKS. Ada menjual dan memasarkan ALAT BANTUAN SEKS seperti PANTAT PALSU, BATANG ZAKAR PALSU yang digunakan utk tujuan MASTURBATE atau ONANI. Selain itu juga ada menjual alat untuk membesarkan zakar seperti HANDSOME UP dan MAX TENDER. Produk-produk lain seperti MINYAK LINTAH TAPA dan MINYAK LINTAH BULAN ASLI dan buku rahsia nafkah batin PERMATA YANG HILANG.

handsome up kuar kotak

handsome up kuar kotak

HARGA:RM 220.00 SAHAJA

Bagi anda yang berminat untuk order boleh comment saya untuk sebarang pertanyaan atau email kazar4u@gmail.com.

Produk dihantar terus secara by hand sekiranya anda berada di area KL dan Selangor. Penghantaran secara pos laju digunakan sekiranya berada di luar KL/Selangor.Sekiranya anda berminat untuk menjadi pengedar boleh juga menghubungi saya. Terima kasih.

Untuk memiliki produk ini mudah sahaja. Untuk kawasan Lembah Kelang penghantaran adalah secara C.O.D (Cash Upon Delivery).  Untuk pos pula sila nyatakan alamat penuh serta no telefon anda dan email kepada kami di kazar4u@gmail.com. Setelah puas hati dengan urusan transaksi anda boleh bank in ke akaun CIMB  1249 0091 23523.

~ oleh pleasuredorm di Mac 16, 2009.

44 Respons to “Penis Enlarger-Alat Besarkan Kelamin Lelaki”

  1. saya berminat untuk membeli alat seks fleshlight. Adakah saya boleh membeli daripada saudara. Berapa harganya?

  2. bro bg ur cntc no tuk book

  3. how much is the price for that fake pussy…?
    can i get a speacial price 4 a big amount of order…?

  4. berapa harganya

  5. berapa harga cipap 2 bagaimana hendak mendapatkan

  6. cam ne nk order?

  7. berapa harga cipap palsu ini…saya berminat nak mebelinya..adakah ada beteri digunakan untuk berasakan lebih nikmat semasa memasukkan zakar kedalam cipap palsu ini?
    tolong reply secepat mungkin..

  8. rasa berminat nk try

  9. boleh order cipap palsu repe rege

  10. bagaimana saiz alat ni, kalau dikirim dengan pos laju besar tak kotak? berapa harganya pulak?

  11. brapa harga

    • Terima kasih kerana berminat terhadap produk kami. Untuk makluman harga produk adalah seperti berikut:

      1) Dildo Palsu – Single RM140.00
      2) Dildo Set – Set RM235.00
      3) Cecair Ransangan – RM100.00
      4) Cipap Palsu :RM190.00
      5) Penis Enlarger:RM210.00
      Harga adalah untuk kawasan Lembah Kelang. C.O.D .

      Sekian terima kasih.

    • Terima kasih kerana berminat terhadap produk kami. Untuk makluman harga produk adalah seperti berikut:

      1) Dildo Palsu – Single RM140.00
      2) Dildo Set – Set RM235.00
      3) Cecair Ransangan – RM100.00
      4) Cipap Palsu :RM190.00
      5) Penis Enlarger:RM210.00
      Harga adalah untuk kawasan Lembah Kelang. C.O.D .

      Sekian terima kasih.

      Terima kasih kerana berminat terhadap produk kami. Untuk makluman harga produk adalah seperti berikut:

      1) Dildo Palsu – Single RM140.00
      2) Dildo Set – Set RM235.00
      3) Cecair Ransangan – RM100.00
      4) Cipap Palsu :RM190.00
      5) Penis Enlarger:RM210.00
      Harga adalah untuk kawasan Lembah Kelang. C.O.D .

      Sekian terima kasih.
      kazar4u@gmail.com

  12. saya nak order..

  13. saya nak beli dildo ctc 0126581511

  14. mana gambar zakar palsu dan, saiz diameter ,dan panjangnya..?

  15. aku kt borneo,so camaner?reply kt email aku

  16. saye berminat ngan cipap palsu nie,. brape plak charge yang dikenakan sekirenya saya tinggal luar dari area kl, ? termasuk bayaran pos laju ,..

  17. saya teringin nak membeli batang palsu

  18. nk bli..ade no nk cntx?w

  19. Saya ingt mmbeli cipap palsu.ada no. Tlpn x?no. Tlpn sy 0132004795.sila hntr msj ek

  20. aku nak beli cipap palsu dan jadi pengedar…mail aku balik

  21. boleh tak send kat email saya gambar zakar palsu tu? berminat nak beli…

    thanks…

  22. sakmeniko basanipun mbulet. njenengan menopo saged basa ingkang sae?

  23. boleh tak hantar gambar dildo set saya nak tengok dulu sebelum beli

  24. kalau datang dan berjumpa saudari mcm mane! atau email
    ke hirmanidaman32@hotmail.com

  25. berapakah harga dildo palsu untuk di hantar ke terengganu

  26. bleh x mail kat saya gambar cipap palsu?..sy berminat nk beli..

  27. sye nk beli cipap palsu

  28. saya teringin nak beli batang palsu tu….x der ke gambar nya?

  29. camna nak order.klau tinggal luar embah kelang penghantaran cara pos laju ke kurier system ke rumah

  30. mcm mana cara nak beli dildo

  31. saya blum terfikir kearah itu lagi?…

  32. i nak tau cara nk jd pengedar n nak beli zakar palsu bgtau detail harga n cara pembelian tq segera

  33. sy nk beli kote palsu ada jual x….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: